Gizlilik Politikası

CLİCK OYUN YAZILIM ve PAZARLAMA LTD ŞTİ.. (bundan sonra ‘biz’, ‘şirket’ olarak anılacaktır) ziyaretçilerinin, kullanıcılarının ve müşterilerinin (bundan sonra ‘siz’ olarak anılacaktır) kişisel verilerinin gizliliğinin korunmasına çok önem vermektedir.
İşbu Gizlilik Politikası, (“Politika”) 6698 Sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ve ilgili mevzuat (“KVKK”) uyarınca hangi kişisel verilerinizin işleneceği, kişisel verilerinizin ne şekilde korunacağı ve haklarınıza ilişkin sizleri bilgilendirmek üzere düzenlenmiştir.

Click Game Studio ve Uygulaması (‘Platformlar’) aracılığıyla tarafımızca sunulan ve Kullanıcı Sözleşmesinde detaylı olarak açıklanan hizmetlerimize https://clickgamestudio.com ulaşabilirsiniz.

Hizmetler’den faydalanabilmeniz işbu Politika’nın tarafınızca tamamen okunarak kabul edilmesi şartına bağlıdır. Zira, işbu Politika’yı kabul etmek suretiyle tarafımıza işbu Politika uyarınca temin edilen kişisel verilerinizin işlenmesi amacıyla KVKK kapsamında açıkça rıza göstermiş olduğunuz kabul edilmektedir. İşbu Politika’da kullanılan “işlemek” ifadesi, kişisel verilerinizin tamamen veya kısmen otomatik olan ya da herhangi bir veri kayıt sisteminin parçası olmak kaydıyla otomatik olmayan yollarla elde edilmesi, kaydedilmesi, depolanması, muhafaza edilmesi, değiştirilmesi, yeniden düzenlenmesi, açıklanması, aktarılması, devralınması, elde edilebilir hâle getirilmesi, sınıflandırılması ya da kullanılmasının engellenmesi gibi veriler üzerinde gerçekleştirilen her türlü işlemi ifade etmektedir.
Hesabınızı oluştururken veya güncellerken doğum tarihini ve e-posta adresiniz gibi sizin için kişisel olan, doğru ve güncel bilgiler sağlamalısınız. Verilen yanlış bilgilerden doğabilecek sorunlardan tamamen siz sorumlu olursunuz. Ayrıca sağladığınız bilgilerin yanlış olması veya güncel olmaması halinde, Şirketin Hesap ve Oyun hizmetlerimizi kullanma hakkınızı feshetme hakkını saklı tuttuğunu da kabul edersiniz. Kişisel bilgilerinizin saklanması ve kullanımı, Şirketin Gizlilik Politikası doğrultusunda kontrol edilmekte ve yönetilmektedir.

II. Sizden Topladığımız Bilgilerin Türleri.
1.Çocuklar
Çocukların kişisel verilerinin işlenmesi konusunu oldukça ciddiye alıyoruz.
Şirketimiz Türkiye’de 18 yaş altındaki küçükler tarafından sağlanan bilgileri işlemeyecektir. Eğer Türkiye’de 18 yaş altı herhangi bir çocuktan kişisel bilgi aldığımızı fark edersek, bu bilgileri ve veri tabanımızda/ya da kayıtlarımızda bu bilgilerin bağlı olduğu hesap veya hesapları hemen sonlandırırız.

Avrupa Birliği’ne tabi vatandaşlar açısından ise 16 yaşın altındaki kişiler ise, herhangi bir bilgi almak veya içerik hakkında yorum yapmak istemeleri durumunda, ebeveynlerinin Gizlilik Politika’mızı okumasını ve gerekirse gizlilik yükümlülüğümüzle ilgili bizimle iletişime geçmelerini istemelidirler. Türkiye’de 18 yaşın altında reşit olmayanlar ve Avrupa Birliği’ne tabiiyeti olup 16 yaşın altındakiler, ebeveynlerinin veya vasilerinin izni olmadan, herhangi bir ücretli Hizmeti sipariş etmemeli veya online olmamalıdır. Ebeveynlerden ve velilerden özellikle ihtiyatlı olmalarını ve reşit olmayanların sitemizi veya çevrimiçi Hizmetlerimizi kullanırken herhangi bir ihlale sebep olmamasını temin etmelerini rica ediyoruz.
Şirket sizin tarafınızdan kamuya açık yapılan kasıtlı veya kasıtsız, tanımlanabilir şahsi ve/veya diğer türlü bilgilerin ifşası gibi tüm hareketlerin tam kontrolüne sahip değildir, bu yüzden bu tür hareketlerin sonuçları sadece sizin sorumluluğunuzdadır. Biz sadece bu Gizlilik Politikası’nı ilgilendiren konularda olduğu kadar kendi hareketlerimiz ve bunların sonuçlarından sorumluyuz.

Aşağıda detaylı olarak düzenlendiği gibi, sizin hakkınızda veri topladığımız iki kanal bulunmaktadır; birincisi, sizin bize sağladığınız bilgiler, ikincisi ise teknolojiler, yöntemler ve/veya servisler aracılığıyla otomatik olarak elde edilen veya üçüncü kişilerden elde ettiğimiz bilgiler. Sizden toplanan kişisel veriler, Hizmeti nasıl kullandığınıza göre değişebilir.

2-Bize sağladığınız kişisel veriler
Kişisel verilerinizi bize sağlamadan, Platformların sadece belli bölümlerini ziyaret edebilirsiniz; ama Oyunu oynamak ve Platformlardaki topluluk forumlarında yer almak gibi belirli içerik veya Hizmetlerden faydalanmak için bize belli şahsi tanımlanabilir bilgilerinizi sağlamanız gerekmektedir. Click Game Studio üzerinden misafir kullanıcı olarak oyun oynamak için sizden toplanan ve işlenen kişisel veriler cihaz kimliği ve rumuz bilgilerinizdir. Click Game Studio mobil oyunlarına Facebook, Huawei ve Google hesabınız üzerinden erişmeniz halinde sizden toplanan ve işlenen kişisel veriler ad soyad, mail adresi ve profil resmi bilgileridir.
Oyun içinde düzenlenen turnuvalar ve etkinlikler ve bireyselleşmiş reklam için sizin açık rızanız olması kaydıyla yaşadığınız il, doğum tarihiniz, ad soyad, cinsiyetiniz, telefon numaranız ve ev adresiniz bu bilgilere dahil ancak bunlarla sınırlı olmadan kişisel verileriniz işlenmektedir. Ayrıca eğer ücret karşılığında sunduğumuz Hizmetler veya ürünlerden herhangi birini satın almak isterseniz sizin veya üçüncü parti alıcının banka kartı, kredi kartı yada ödeme hizmeti sağlayıcısı üzerinden bu işlemler gerçekleştirilebilecek olup tarafımız sizin bu bilgilerinizi kaydetmemekte olup yapılan ödeme detayı ve ödeme aracında kullanılan finansal bilgileri (kredi kartı, banka kartı yada hesap no gibi ilk ve son 4 hanesi ile sınırlı) kaydetmektedir. Bu belirtilen bilgiler sisteme girilmesi sırasında ise güvenli soket katmanı (SSL) teknolojisini kullanarak şifreleriz. Kredi kartı işlemleri bankaların sağladığı güvenli sayfalarda gerçekleşmektedir ve tarafımızdan kredi kartı bilgileri saklanmamaktadır. Kullanıcı siteden sunulan ödeme işlemlerine ilişkin seçeneklerden kendisinin karar verdiği ve uygun bulduğunu kullanabilir. Kullanıcının bu ödeme alternatifi seçeneğin tabi olduğu teknik ve prosedürel kurallara uygunluğunu sağlama mükellefiyeti bizatihi kendisine aittir.

Lütfen unutmayın Platformların belirli özelliklerini kullanabilmek için bize verdiğiniz kişisel verilerinizin doğru, hatasız ve güncel olmalıdır. Herhangi bir bilgide sahtecilik yapmak Gizlilik Politikamıza kesinlikle aykırıdır.
Click Game Studio tarafından Kullanıcı’ya ait verilerin kullanım amacı şu şekildedir;
Kişisel ve İletişim verileri: Adı- soyadı, telefon, e-mail bilgileri siteye kullanıcı kayıt ve iletişim amaçlı kullanılmaktadır.
Demografik, Site ve Uygulama Gezinim Verileri ve Diğer veriler: Kullanıcıların ilgi alanlarını tanımlayarak toplanan verilerin iş geliştirme, pazarlama, iletişim gibi operasyonel faaliyetlerin yürütülmesi ve geliştirilmesi ile birlikte kullanıcı deneyimini arttırarak daha iyi hizmet vermek için kullanılmaktadır.
Sosyal Ağ Bilgileri: Kullanıcıların mevcut sosyal ağ hesapları ile siteye daha kolay erişim sağlamaları ve bu doğrultuda toplanan verilerin iş geliştirme, pazarlama, iletişim gibi operasyonel faaliyetlerin yürütülmesi ve geliştirilmesi ile birlikte kullanıcı deneyimini arttırarak daha iyi hizmet vermek için kullanılmaktadır.
Adres verileri: Kullanıcının bulunduğu konuma göre turnuva ve etkinlik bilgisi geçilmesi için kullanılmaktadır.

Facebook, Huawei yada Google gibi sosyal medya hesaplarıyla sisteme kayıt olduğunuzda yada oyuna bu hesapları bağladığınızda sosyal medya platformları kendi sistemleri üzerinden sizin sosyal medya hesabınız üzerinden arkadaşlarınızı tespit eder. Sosyal medya hesabını açık rızanızla oyuna bağlayarak yada kayıt oluşturarak açık rızanızla oyunu oynamak için işlem yapmakta ve arkadaşlarınızla bağlantı kurmak için sizinle sözleşmemizi gerçekleştirmiş olursunuz.

3.Teknolojiler, yöntemler ve/veya servisler aracılığıyla topladığımız bilgiler.
Click Game Studio için var olan yasal teknolojiler, yöntemler ve/veya servisler aracılığı ile akıllı telefon platformu, Google&Apple&Huawei kimliği, Facebook kimliği, cihaz kimliği, cihaz modeli ve oyun platformu (Click Game Studio) için ise internet IP adresi, çevrimiçi aktiviteleriniz ve bu tarz aktivitelerin düzeni ve daha fazlası tarafımızdan toplanabilir ve saklanabilir. Bu tarz bilgilerin toplanmasındaki ana amaç müşterilerimize daha iyi hizmet edebilmek için Platformların, Platform içerik ve Hizmetlerinin kalitesini korumak ve işimizi yapma yollarını geliştirmektir. Müşterilerimize daha iyi hizmet etmek ve işimizi yapma yöntemimizi en iyi hale getirmek başarımızın ve devamlılığımızın anahtarıdır. Bu yüzden, bazı çevrimiçi özelliklerimizi kullanabilmeniz için Cookies ve/veya Beacons gibi bazı özellikleri kabul etmeniz/izin vermeniz gerekmektedir. Internet tarayıcınızın ayarlarını değiştirme yoluyla cookies engellemesi yapmak gibi yöntemlerle bizim tarafımızdan yürütülen bu tarz izleme teknolojilerini, yöntemlerini ve/veya servislerine izin vermeyebilir/kabul etmeyebilirsiniz, ancak bu Platformların, Platform içerik ve Hizmetlerinin bazı özelliklerinin düzgün çalışmamasına neden olabilir. Zaman zaman, kendi takdirimize bağlı olarak çeşitli teknolojileri, yöntemleri ve/veya servisleri değiştirebilir ve/veya test edebiliriz. Belirli bir zamanda kullandığımız herhangi bir teknoloji, yöntem ve/veya servisler hakkındaki detaylar, özellikler ve güncel bilgiler için, İletişim linkinden bizimle iletişime geçebilirsiniz.
Çoğu İnternet tarayıcısı, çerezleri bilgisayarınızın sabit diskinden silmenize, çerezlerin kabul edilmesini engellemenize veya bir çerez kaydedilmeden önce uyarı almanıza olanak sağlar. Üçüncü taraf reklamlardaki çerezleri kontrol etmeyiz. Reklam verenlerin ve/veya reklam hizmetlerinin çerezler ile diğer teknolojileri kullanmaları hakkında bilgi edinmek için gizlilik politikalarını kontrol etmeniz önerilir. Sitede görünen reklamlar, size üçüncü taraf reklam şirketleri tarafından gönderiliyor olabilir. Bu şirketler, Sitede ve diğer sitelerde ilginizi çekebilecek ürün ve hizmetler ile ilgili reklam vermek için bu web sitesini ve diğer web sitelerini ziyaret etmenize ilişkin bilgileri kullanabilir.
Ayrıca İnternet Protokolü (“IP”) adreslerini içeren günlük dosyalarını da tutarız. IP adresi, bilgisayarınıza İnternet Servis Sağlayıcınız tarafından atanan sayısal bir adrestir. Sitedeki trafiği izlemek, reklam verenlerimize bilgi iletmek ve teknik sorunları gidermek için günlük dosyalarını kullanırız. Sitenin kullanıcı tarafından kötüye kullanılması durumunda, bazı IP adreslerini engelleyebiliriz. IP adresleri, Hizmet Koşullarımızı ve yürürlükteki herhangi bir son kullanıcı lisans sözleşmesini kabul etmenizi sağlamak üzere sizi kişisel olarak tanımlamak için kullanılabilir.

III. Elde Ettiğimiz Bilgilerin Kullanımı ve Paylaşımı
Esas itibarıyla, sizden elde ettiğimiz bilgilerin tümü, şahsi tanımlanabilir olsun ya da olmasın, Platformlar, içerik ve Hizmetlerini kullanmanızı desteklemek ve meşru iş hedeflerimizi gerçekleştirmek için aşağıdaki hallerde kullanılır.

1-Şirket’in Ticari Amaçlı Kurum İçi Kullanımları
Ticari amaçlar meşru iş hedeflerimizi gerçekleştirmek ve/veya müşterilerimizin ihtiyaçlarını karşılayabilmek için bizim tarafımızdan yürütülen tüm aktivitelerdir. Şirket tarafından yürütülen tüm aktiviteler bunlarla sınırlı olmaksızın şu şekillerde olabilir;
çevrimiçi ve mobil içerik ve Hizmetlerimize eklenmiş yeni ve/veya var olan özellikler hakkında ticari, idari, bilgilendirici ve/veya hatırlatıcı e-postalar ve/veya müşterilerimize sunduğumuz ürünler ve/veya belirli bilgi ve/veya servis ve/veya paralı ve/veya servisler hakkındaki talepleri iletmek
Elektronik posta ile eser konumundaki oyundaki gelişmelerle ilgili bilgi göndermek ya da bildirimler de bulunmak,
Sorularınızı cevaplamak ve etkin bir kullanıcı deneyimi hizmeti sunmak,
Yeni hizmetler (oyun içi karakter, silah harita, turnuvalar) hakkında bilgi vermek,
Gerektiğinde Kullanıcıyla temas kurmak,
Yukarıda tarif edilen şekillerde kişisel verilerinizin kullanılması amacına ek olarak, iş hedeflerimize hizmet etmek amacıyla müşterilerimizin ihtiyaçlarını karşılayabilmek için sizden ve/veya diğer bilgi toplama teknolojileri, yöntemleri ve/veya servisleri aracılığıyla elde ettiğimiz kişisel verilerinizin herhangi bir bileşimini de kullanabiliriz. Örneğin internet tarama düzeninizi araştırıp, bilgi toplama teknolojileri ve üçüncü parti servisleri yoluyla öğrendiğimiz diğer bilgilerle karşılaştırdıktan sonra içerik, hizmet veya ürünlerimizi, müşterilerimizin genel internet tarama kalıplarına daha uygun hale getirmek için yenilemek ve geliştirmek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Kullanıcılar, bu bende konu bildirimleri almak istemedikleri takdirde yürürlükteki mevzuata uygun şekilde kendilerine sunulan bildirim üyelik listesinden ayrılmak istediklerine dair seçeneği https://clickgamestudio.com/ linki üzerinden iletişim kurarak ayrılma hak ve olanağını haizdir.
Kişisel bilgilerinizin saklanmasının yasal yükümlülüklerimize uymak, yasal gereklilikleri karşılamak, ihtilafları gidermek, dolandırıcılığı, hileyi veya kötüye kullanımı engellemek ya da işbu Gizlilik Politikası’nı veya bir kullanıcıyla yapabileceğimiz diğer herhangi bir sözleşmeyi uygulamak için makul bir şekilde gerekli olması halinde, siz hesabınızı kapattıktan veya biz size verdiğimiz Hizmeti sonlandırdıktan sonra dahi kişisel bilgilerinizi saklayabiliriz.

2.Ticari Amaçlı Üçüncü Partilerin Kullanımı ve/veya Paylaşımı
Platformlardaki ücretli hizmetlerle bağlantılı olarak, üçüncü partilerle ticari ilişkiler kurmak zorundayız. Bu ilişkiler neticesinde müşterilerin istedikleri ücretli Hizmetler ve/veya ürünlerin sistemini başarılı bir şekilde yürütebilmek için müşterilerimizin kişisel verilerinin kaydının tamamını veya bir kısmını paylaşıyoruz. Üçüncü partilerle paylaştığımız bu tarz bilgiler SADECE müşterilerimize sağladığımız belirli Hizmetler ve/veya ürünler ile ilgili bağlantılar için kullanılabilir; örneğin bu tarz paylaşılan bilgiler üçüncü partiler tarafından yürütülen direkt ya da dolaylı reklamlar ve/veya pazarlama kampanyalarında kullanılamaz. Onlara bu Gizlilik Politikasında tarif edilen durumlar dışında kişisel bilgilerinizi kullanmaları için herhangi bir izin vermiyoruz. Bu yüzden, eğer izniniz dışında bilgilerinizi suistimal ettiklerine dair bir sonuca ulaşırsanız ve bu duruma Gizlilik Politikamızda müsaade edilmiyorsa, gecikmeksizin İletişim linkinden bizimle iletişime geçmenizi rica ediyoruz. Lütfen unutmayın, iş ilişkilerinde bulunduğumuz bu tarz partiler için onların son kullanıcı sözleşmesi, gizlilik politikası ve/veya diğer tarzlardaki kuralları ve politikalarını kabul etmeniz gerekebilir. Üçüncü kişilere ilişkin kural ve politikalara ilişkin Şirketimizin herhangi bir kontrolü ve sorumluluğu yoktur. Eğer üçüncü partilerin yukarıda bahsi geçen anlaşmalarını, politikalarını ve/veya diğer türdeki kurallarını kabul ederseniz, onlara sağladığınız ve/veya kullandıkları bilgi toplama teknolojileri, yöntemleri ve/veya servisleri yoluyla elde ettikleri şahsi bilgilerinizin toplanması, saklanması, işlenmesi ve/veya kullanılmasından sorumlu olmayız.

3.Promosyon, Yarışma ve/veya Çekiliş Durumları
Kısmi veya tamamı ile, bizim tarafımızdan veya Platformlar aracılığı düzenlenecek herhangi bir promosyon, yarışma ve/veya çekiliş için, resmi kurallar ve/veya kayıt alanında etkinlik ile alakalı gizlilik politikası olacaktır. Bu tarz etkinliklerle ilgili gizlilik politikası sadece belirtilen promosyon, yarışma ve/veya çekilisi kapsar. Bu tarz etkinliklerle ilgili gizlilik politikası bu Gizlilik Politikasından farklı olabilir, bu yüzden söz konusu politika veya politikalarında yazan koşulları kabul etmeden önce tamamen okumanızı öneriyoruz. Çoğu durumda, promosyonlar, yarışmalar ve/veya çekilişler için, etkinlik düzenleyenler tarafından kullanılma amacı ile belirli kişisel verileri elde etmek ve/veya kullanmak için katılımcıların izni gerekir; bu durumda sizin için uygun kararı vermenizi tavsiye ediyoruz.

4Bilgilerinizin İş Dışı Sebeplerle İfşası, Kullanımı ve/veya Paylaşımı
Zaman zaman dâhili şirket birimleri ve/veya harici üçüncü kişiler ile bir veya birden fazla iş alanında satın alma, hisse devri, işbirliği, tasfiye ve/veya birleşme faaliyetlerinde bulunabiliriz. Bu gibi durumlarda, yasada aksi yönde bir yasak yoksa kişisel veri havuzu ticari işin bir parçası olarak görülür. Eğer Şirketimizi üçüncü kişilere devreder ya da tasfiye edersek ve bizim tarafımızdan toplanan kişisel verileri, alıcı/satıcı tarafa devredilen varlıklar kapsamında ilgili üçüncü kişiye aktarabiliriz.
Oyunun çalışır şekilde kalabilmesi ve hizmet kalitesinin denetlenebilmesi adına aşağıda belirtilen üçüncü taraflara bilgi paylaşımı verdikleri hizmetteki unsurla sınırlı olarak sağlanmaktadır;
Müşteri destek hizmeti sağlamak için müşteri hizmeti sağlayıcıları
Hile araçlarını ve yetkisiz programları engellemek için üçüncü taraf program kısıtlama sağlayıcıları
Bulut depolama hizmetleri sağlamak amacıyla bulut bilgi işlem hizmeti sağlayıcıları,
İşlemlere ilişkin ödeme yapmaya yardımcı olmak veya satıcılara para çekme hizmeti sağlamak için ödeme hizmeti sağlayıcıları
Hizmeti düzenlemek için pazarlama platformları ve kullanıcıların davranışlarına ilişkin analiz hizmetleri sağlayıcıları
Oyun hizmetini iyileştirmek için çevrimiçi anket hizmeti sağlayıcıları
Kişisel bilgileriniz ayrıca,
Yürürlükteki mevzuata, mahkeme kararlarına ve diğer idari merci kararlarını yerine getirmek
Hizmetleri güvenli bir şekilde yürütmek
Oyuncuları ve üçüncü kişilerin yasal haklarını korumak ve suç işlenmesini önlemek
Şirket hak ve menfaatlerini korumak
Kullanıcının kimliği ifşa edilmeden çeşitli istatistiksel değerlendirmeler, veri tabanı oluşturma ve pazar araştırmalarında kullanmak,

Dolandırıcılık ve hile gibi oyun kurallarına aykırı işlemlerin tespiti,

Teknik sorunları çözmek ve Hizmet kalitesini geliştirmek
Oyun hizmetini sağlamak amacıyla bireysel kullanıcıların tanımlanması
İzinsiz programların kullanılmasına karşı teknik koruma
Diğer kullanıcılara zarar verebilecek uygunsuz oyun davranışlarının önlenmesi
amacıyla işlenebilir.

IV. Üçüncü Taraf Bağlantıları
Platformlar üçüncü kişiler tarafından işletilen diğer internet siteleri ve/veya diğer platform veya hizmetlere bağlantılar içerebilir. Bazı durumlarda bu linkler sizi kısmi ya da tamamen, bizim tarafımızdan yönetilen ve/veya sahip olduğumuz platformlara veya internet ürünlerine yönlendirebilir. Bu gibi durumlarda, bu tarz link yönlendirmeli platform veya internet ürünlerinin politikaları bu Politika’dan farklı olabilir. Her durumda, bu tarz internet ürünlerinde herhangi bir aktivitede bulunmadan önce, ziyaret ettiğiniz ve/veya yönlendirildiğiniz her internet sitesinin gizlilik politikasını kontrol etmek sizin sorumluluğunuzdadır.

V. Gizlilik Politikasında Yapılan Değişikliklerin Duyurusu
Bu Gizlilik Politikasında herhangi bir zamanda, herhangi bir bölümde, herhangi bir nedenle yapılabilecek değişiklik hakkımızı saklı tutarız. Bu Gizlilik Politikasında herhangi bir değişiklik yaptığımızda, Platformlar üzerinden söz konusu değişiklik takip edilebilir. Gizlilik Politikasında bu tarz değişiklikler yapıldığında, aksini belirtmediğimiz sürece, yeni Gizlilik Politikası Platformda yayımlandığı tarihte yürürlüğe girer. Söz konusu değişikliklerden haberdar olmak için Politika’yı belli sıklıklarla incelemenizi tavsiye ederiz.
Ayrıca bize vermiş olduğunuz kişisel verilerin güncel, doğru ve eksiksiz olmasının önemine binaen, kişisel bilgilerinizde herhangi bir değişiklik olur olmaz, lütfen profilinizi güncelleyeniz ki size müşterilerimiz için sunduğumuz en güncel hizmet ve ürünleri sağlayabilelim.

VI. Kişisel Veri İşleme Şartları
– İşlemenin sizinle akdedilmiş bir sözleşmeyi ifa etmek veya talebiniz üzerine sizinle bir sözleşme akdetmeye başlamak için gerekli olması: Çoğu zaman bilgilerinizi işlememizin nedeni, bizimle akdettiğiniz kullanıcı sözleşmesi yada kullanıcı beta sözleşmesini ifa etmektir. Örneğin, Hizmetimizi kullanmaya devam ettiğiniz sürece hem hesabınızı ve profilinizi korumak hem de size Hizmet ve müşteri desteği sağlamak için bilgilerinizi kullanırız.
– İşlemenin, sizin menfaatleriniz ve temel haklarınızca geçersiz kılınmamış olan meşru menfaatlerimiz doğrultusunda olması: Bilgilerinizi, meşru menfaatlerimiz doğrultusunda kullanabiliriz. Meşru menfaatlerimizden biri, web sitesi kullanıcısı ve ziyaretçisi verilerini, Hizmetimizi ve bu kişiler ile aramızdaki ticari faaliyetlerimizi yürütmek ve geliştirmek için kullanmaktır. Bunun yanı sıra Hizmetimizi sürekli olarak iyileştirmek için kullanıcıların hizmetlerimiz ile ilgili davranışlarını da analiz edebilir, ilginizi çekebileceğini düşündüğümüz teklifleri tarafınıza sunar ve bilgileri idari amaçlar, sahtekarlık tespiti ve diğer yasal amaçlar doğrultusunda işleriz.
– İşlemenin ilgili yasal bir yükümlülüğe uymamız için gerekli olması: Örneğin, 5651 sayılı Kanun kapsamında IP bilgileri ve log kayıtları, ürün satın alınması halinde tüketicinin korunması mevzuatı gereği ödeme kayıtları kurallarına uymak ve resmi makamlara zorunlu açıklamaları yapmak için işleyebiliriz.
– İşlemeye ilişkin onay vermiş olmanız: Zaman zaman belirli nedenlerden dolayı bilgilerinizi kullanmak için onayınızı talep edebiliriz. İşbu Gizlilik Politikası’nda belirtilen adres üzerinden bizimle iletişime geçerek onayın geri çekilmesinden önceki onaya dayalı işlemlerin yasallığını etkilemeksizin herhangi bir zamanda onayınızı geri çekebilirsiniz.

VII. Haklarınız ve Bilgi Edinme
Şirket, size kişisel verilerinizin kullanım şeklini gözlemleme hakkı verir. Şirket, işbu Gizlilik Politikasının şartlarına uygun olarak bilgilerinizin üçüncü kişilerle paylaşılmasına izin verdiğiniz ölçüde, kişisel verilerinizi üçüncü kişilerle paylaşabilir ve bu yetkimizi sonlandırma hakkınız baki olmak üzere sizlere tanıtım amaçlı e-postalar, bültenler, bilgilendirmeler gönderebilir.

Kişisel verilerinizle ilgili olarak, KVKK ve yürürlükteki mevzuat uyarınca sahip olduğunuz haklar aşağıda sayılmıştır:
a) Kişisel verilerinizin işlenip işlenmediğini öğrenme,
b) Kişisel verileriniz işlenmişse buna ilişkin bilgi talep etme,
c) Kişisel verilerin işlenme amacını ve bunların amacına uygun kullanılıp kullanılmadığını öğrenme,
ç) Yurt içinde veya yurt dışında kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişileri bilme,
d) Kişisel verilerin eksik veya yanlış işlenmiş olması hâlinde bunların düzeltilmesini isteme,
e) 6698 Sayılı Kanun 7 maddede öngörülen şartlar çerçevesinde kişisel verilerin silinmesini veya yok edilmesini isteme,
f) İşbu maddenin (d) ve (e) bentleri uyarınca yapılan işlemlerin, kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişilere bildirilmesini isteme,
g) İşlenen verilerin münhasıran otomatik sistemler vasıtasıyla analiz edilmesi suretiyle kişinin kendisi aleyhine bir sonucun ortaya çıkmasına itiraz etme,
ğ) Kişisel verilerin kanuna aykırı olarak işlenmesi sebebiyle zarara uğranması hâlinde zararın giderilmesini talep etme.

Yürürlükteki yasalardaki sınırlamalara tabi olmak üzere, kişisel bilgilerinizin işlenmesine itiraz etme veya işlemenin kısıtlanmasını talep etmenin yanı sıra kendi kişisel bilgilerinize erişim sağlamayı, kişisel bilgilerinizin düzeltilmesini, silinmesini ve taşınabilirliğini talep etme hakkına da sahipsiniz. Haklarınız ile ilgili olarak talepte bulunmak istiyorsanız veya farklı sorularınız varsa lütfen “Bize Ulaşın” kısmında belirtilen adrese e-posta göndererek bizimle iletişime geçin. Yürürlükteki veri koruma yasaları doğrultusunda veri koruma haklarını kullanmak isteyen bireylerden gelen tüm taleplere 30 gün içinde yanıt veririz.
Lütfen, yukarıdaki hakların kullanılmasına ilişkin talebinizi yazılı olarak bize iletin. Bu çerçevede, buradaki haklarınızı kullanmak için, kişisel kimlik bilgilerinizi ve yukarıda belirtilen haklardan hangisini kullanmak istediğinizi belirten talep mektubunuzu aşağıdaki adrese veya e-posta adresine gönderin:

Ticari Unvan: CLİCK OYUN YAZILIM ve PAZARLAMA LTD ŞTİ.
Adres: Konak mahallesi Barış(120) sokak No:3 Kat:1 Daire:10 Nülfer/BURSA
E-posta: info@clickgamestudio.com
VIII. Kişisel Verilerin Güvenliği için alınan Teknik ve İdari Tedbirler
Kişisel verilerin;
Hukuka aykırı işlenmesini önlemek,
Hukuka aykırı erişimini önlemek,
Hukuka uygun olarak saklanmasını sağlamak,
için teknolojik olanaklar ve uygulama maliyetlerine göre idari ve teknik tedbirler almaktayız.
İdari Tedbirler;
Şirketimiz içerisinde gerekli denetimleri yapmakta ve yaptırmakta,
Çalışanlarımızı kişisel verilerin hukuka uygun olarak işlenmesi hakkında eğitmekte ve bilgilendirmekte,
Şirketimizin yürüttüğü faaliyetler detaylı olarak tüm iş birimleri özelinde değerlendirilmekte, söz konusu değerlendirme sonucunda ilgili birimlerin gerçekleştirdiği ticari faaliyetler özelinde kişisel verileri işlemekte,
Kişisel verilerin işlenmesi amacıyla üçüncü kişilerle işbirliği yapıldığı hallerde kişisel verileri işleyen şirketler ile yapılan sözleşmelerde; kişisel verileri işleyen kişilerin gerekli güvenlik tedbirlerinin almasına ilişkin hükümlere yer vermekte,
Kişisel verilerin hukuka aykırı olarak ifşa edilmesi veya veri sızıntısı olması halinde KVK Kurul’una durumu bildirerek bu hususta mevzuat tarafından öngörülen incelemeleri yapmakta ve tedbirleri almaktayız.

Teknik Tedbirler
Kişisel verilerin hukuka aykırı erişimini engellemek için;
Teknik uzmanlığı olan çalışanlar istihdam etmekte,
Teknik tedbirleri periyodik olarak güncellemekte ve yenilemekte,
Şirketimiz içerisinde erişim yetkilendirme prosedürleri oluşturmakta,
Aldığımız teknik tedbirlerin ve denetim süreçlerinin raporlanmasına ilişkin prosedürleri belirlemekte,
Şirketimiz içerisinde kullanılmakta olan veri kayıt sistemlerini mevzuata uygun şekilde oluşturmakta ve periyodik olarak denetimlerini yapmakta,
Oluşabilecek risklere karşı acil yardım planları oluşturup bunların uygulanmasına ilişkin sistemler geliştirmekte,
Çalışanlarımızı kişisel verilere erişim, yetkilendirme hususlarında eğitmekte ve bilgilendirmekte,
Kişisel verilerin işlenmesi, saklanması gibi faaliyetler amacıyla üçüncü kişilerle işbirliği yapıldığı hallerde kişisel verilere erişim sağlayan şirketler ile yapılan sözleşmelerde; kişisel verilere erişim sağlayan kişilerin gerekli güvenlik tedbirlerinin alınmasına ilişkin hükümlere yer vermekte,
Kişisel verilere hukuka aykırı erişimi engellemeyi sağlamak üzere teknolojik gelişmeler dahilinde güvenlik sistemleri kurmaktayız.
Kişisel verilerin hukuka aykırı ifşasının engellenmesine yönelik idari ve teknik tedbirler almakta ve ilgili prosedürlerimize uygun şekilde bunları güncellemekteyiz. Kişisel verilerin yetkisiz olarak ifşa edildiğinin tespit etmemiz halinde bu durumu İlgili Kişi’ye ve KVK Kurul’una bildirmek için sistem ve alt yapılar oluşturmaktayız.

Kişisel Verileri Silme

Uygulamayı kullanarak toplanan kişisel bilgileri silmek için info@clickgamestudio.com e-posta adresi ile bizimle iletişime geçerek bir istek gönderebilirsiniz. Kimliğinizi doğrulamak için ek bilgi sağlamanız istenebilir.